bilyana-blog

Опознай Social Freaks: Биляна

Биляна (или Биби, както я наричаме всички) е най-слънчевият дизайнер в офиса на Social Freaks. Винаги позитивна, винаги мила и стряскащо талантлива. Биби рисува, снима и отгоре на всичко е дипломиран инженер. Разберете повече за нея в редовете по-долу. 🙂

1. Биляна е…?

Голям мечтател.

2. Как се вдъхновяваш?

Обожавам да чета книги, да разглеждам творбите на любими автори и художници – както класици, така и съвременни. Много често обичам да излизам с фотоапарата си и да снимам всичко, което ми направи впечатление. Когато се прибера и разгледам кадрите, в главата ми започват да препускат идеи за картини.

3. Какво е дизайнът за социалната медия за теб?

Възможност за по-лесна комуникация с хората, не само като клиенти, а и чисто човешки.

4. Защо Social Freaks?

Защото тук получавам активно насърчаване на творческото ми мислене извън общоприетите шаблони.

5. Ако можеш да срещнеш по-младата Биляна, какво ще й кажеш?

Да не бъде толкова емоционална и доверчива. Да развива таланта и уменията си и да се радва повече на живота.

6. Ново начало или неочакван край?

И двете. Новото начало винаги носи позитивни емоции, но и предизвикателства. При него тръпнем в очакване на нещо хубаво, докато неочакваният край носи със себе си много уроци и спомени. Без тях не можем да се доизграждаме като хора и характери.

7. Любима рекламна кампания?

Определено най-любими винаги ще останат зимните кампании на Coca-cola. Още от дете винаги щом пуснеха коледните им реклами знаех, че наближават най-хубавите празници през годината, зареждаха ме с енергия и позитивизъм.

8. Какво ще пожелаеш на читателите на блога?

Да се усмихват повече, да не спират да се развиват и стремят към успех.

Елица Михайлова

Ели основава студио за уеб дизайн и мултимедия през 2003. Прави МБА по Маркетинг към City University of Seattle и дава криле на любовта си към маркетинга и дигиталния свят създавайки "социалните откачалки". Ели ще обикне вашия бранд и ще работи за него - ще ви каже къде грешите, ще създаде стратегия и ще се грижи за онлайн растежа ви.А когато не говори за работа, може да я чуете да пее в някой клуб.

КОМЕНТАРИ