krasi-blog-opoznai-social-freaks-krasimir

Опознай Social Freaks: Красимир

Краси е нашият стажант! Той се появи в офиса на Social Freaks през лятото и донесе свежестта, от която се нуждаехме с уникалното си въображение и оригинални рисувани визии. Заради доброто си око за детайла в офиса ни той вече е известен като „майстор на gif-овете“ и то съвсем заслужено. Запознайте се с него в редовете по-долу. 🙂

1. Красимир е…?

Млад, вдъхновен художник, стремящ се да стане майстор на различни визуални изкуства – дизайн, илюстрация и 3D.

2. Как се вдъхновяваш?

От живота, изкуството и вярата ми. В изкуството ме впечатляват качествените неща, нещата които са направени с много умение и с много виждане, както старите майстори в изкуството. Понякога е и нещо просто – фотография, хващаща обикновен момент, който обаче те връща в детството или те сблъсква с грубата реалност или красива скулптура, драматично описваща съвсем човешки драми. Изкуството за мен е метод за послание, чрез който можеш да достигнеш най-дълбоките предели на човека, да му вдъхновиш нови сили или просто да го засмееш. То е голяма отговорност, но може да бъде и голямо благословение. Също така изкуството за мен е и необходимост.

А животът ме впечатлява заради хората, заради природата ни – трагичната смесица на гениалността, героизма и обичта ни с нашата слепота, егоизъм и жестокост.

Вярата ми ме вдъхновява заради отговора на този проблем.

3. Какво е дизайнът за социалната медия за теб?

Интересно предизвикателство. Смятам, че ролята ми в него е като на шивач – да правя брандовете да изглеждат добре. Страхотно е да видиш как със своята работа помагаш на един добър, но неизвестен бранд да достига до хората, които наистина биха го поискали и харесали. Има нещо много удовлетворяващо в това.

4. Защо Social Freaks?

По-скоро трябва да питате Social Freaks защо мен? Тепърва навлизах в дизайнерските среди и попаднах на тях, търсейки си работа. Харесаха ме защото имам „различно, интересно виждане“ за нещата. Аз самият не ги познавах, но работейки с тях ги виждам не като обикновени занаятчии, а като творци.

5. Ако можеш да срещнеш по-младия Красимир, какво ще му кажеш?

Бъди по-послушен и не си губи времето.

6. Ново начало или неочакван край?

Нито едно от двете. По-приятно е нещата да са както трябва и да няма нужда от тези два варианта. Няма да ми доскучае.

7. Любима рекламна кампания?

Не мисля, че имам такава. Предпочитам тези, които разказват добра и вярна, впечатляваща история и брандове, които не се вземат твърде насериозно.

8. Какво ще пожелаеш на читателите на блога?

Ще им благодаря за вниманието и ще им пожелая вдъхновението им винаги да е от добри и качествени неща.

Елица Михайлова

Ели основава студио за уеб дизайн и мултимедия през 2003. Прави МБА по Маркетинг към City University of Seattle и дава криле на любовта си към маркетинга и дигиталния свят създавайки "социалните откачалки". Ели ще обикне вашия бранд и ще работи за него - ще ви каже къде грешите, ще създаде стратегия и ще се грижи за онлайн растежа ви.А когато не говори за работа, може да я чуете да пее в някой клуб.

КОМЕНТАРИ