EN
RU

Елица Михайлова

/собственик и маркетолог/

Ели основава студио за уеб дизайн и мултимедия през 2003. Прави MBA по Маркетинг към City University of Seattle и дава криле на любовта си към добрия криейтив, маркетинга и дигиталния свят, създавайки "социалните откачалки” през 2011. Ели ще обикне вашия бранд и ще работи за него - ще ви каже къде грешите, ще създаде стратегия и ще се грижи за растежа ви. Възможността да постави основите на единствената криейтив агенция в Пловдив е нейна сбъдната мечта. Когато не говори и не мисли за работа, обича да е в планината, да пее или да играе голф.

Камелия Иванова

/акаунт мениджър/

Камелия е маркетолог, решен да се впусне в мечтите си и да преследва професионално развитие в сферата на стратегическия маркетинг, след като прекарва няколко години в динамичната среда на международната търговия. Винаги отворена към научаване на нови неща, опознаване на нови места и търсейки балансa в живота, тя намира щастие в малките наслади на живота: тренировки, йога, дълги разходки, пиене на чай и четене на книги.

Галя Костова

/специалист дигитален маркетинг/

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус. Свободното си време обича да го прекарва сред хубава компания, на някое ново място или просто на по чаша хубаво вино.

Милена Стряскова

/графичен дизайнер/

Милена е завършила висшето си образование в АМТИИ със специалност "Графичен дизайн и фотография" и има дългогодишен опит като дизайнер. Милена е любопитна по отношение на всичко, което не знае и не може. Влага супер много страст във всичко, което върши, но най-любимите неща са й спортът, скалите, стойностните разговори, виното и черното. Вярва, че танцът най-добре изразява дълбоките кътчета от душата.

Красимир Геджов

/илюстрации и видео/

Творец откакто ходи, Краси рисува откакто се помни. Не спира да развива и обогатява своята страст – изкуството. По пътя намира, че интересите му се уголемяват и се запалва по графичния дизайн. Като художник е участвал в изложби, печелил е и няколко награди от конкурси. Неговата посока е максималното развитие като модерен творец. Целта му е да бъде експерт в дизайна, илюстрацията, живописта, и всичките форми, в които те могат да се проявят. В свободното си време се отдава на гейминг и търсенето на вдъхновение от живота, книгите и филмите.

Цветомир Канев

/програмист/

Римо е поредният работохолик в екипа със своите близо 280 разработени проекти и сайтове. Той успява да сътвори чудеса, да е навреме с всички срокове и да радва изключително много клиентите ни. Той работи много, почива си с разходки сред природата, отморява психически с gaming, кара кънки на лед, обича риболова и приготвянето на храна на открито. Римо не е типичният програмист - говори без неразбираеми термини, действа бързо, адекватно и с желание!

Красимира Петрова

/мениджър web проекти & PPC/

Краси живее и работи в интернет. Има дългогодишен опит като мениджър проекти в уеб агенция, управлявала е няколко успешни онлайн магазина и се занимава с популяризиране на бизнеси в интернет от 2004 година. Краси е PPC & Performance фрийка в екипа, тя ще раздвижи продажбите и резултатите ви. Има икономическо и IT образование, и е любител на традиционните изкуства. Обича рок музика, различните хора и свободата.

Виктория Радева

/google ads & ppc/

Виктория е сертифицирана от Google да създава и управлява реклами в мрежата за търсене и дисплейната мрежа на Google. Управлява международни PPC рекламни кампании с голям бюджет, както и малки стратегически кампании за местни бизнеси. Винаги се стреми да усъвършенства уменията си и да следва последните тенденции в маркетинга. Обожава древните традиции и не пропуска възможност за езда или стрелба с лък.

Марта Иванова

/блогър/

Марта е свежо блогърско попълнение в творческия ни екип. Споделя, че пише откакто се е научила да чете, в последствие езиците се озовават на пътя й и вече знае цели 6. Занимава се с преводи и с маркетинг, а когато не пише, можете да я видите как танцува или обикаля планините със своето куче. Смята, че писането е красиво, когато носи душа, и влага своята в нашия корпоративен блог!

Ваня Маркова

/специалист дигитален маркетинг/

Ваня е завършила дигитален маркетинг. Много бързо професията й става част от ежедневието. Казва, че е готова за предизвикателствата, които предстоят. Тя е млада и целеустремена. Свободното си време прекарва навън сред природата. Обича да покорява планините и да чете книги, свързани с професията й.

Александра Славова

/копирайтър/

Алекс вярва в магическата сила на думите да трансформират действителността. За себе си казва, че е мечтател и визионер, но е наясно, че светът се променя, когато поемеш отговорност, запретнеш ръкави и свършиш работата. Завършила е PR, но бързо разбира, че всъщност е копирайтър. Обича да знае всякакви неща на всевъзможни теми, да рови в нечии мисли, или в книги, или из звездите.

Михаил Димов

/Head of Digital/

Михаил е дипломиран инжинер по компютърни науки със страст към видео анимацията и създаването на филмови материали. Има солиден опит като уеб разработчик и дизайнер, както и видео аниматор. Винаги е готов да помогне на колегите си във всяка ситуация и да разреши проблема с максимална ефективност. Хобитата му са пилотиране на дрон, високотехнологичните джаджи и визуалнинте ефекти.