EN
RU

Елица Михайлова

/собственик и маркетолог/

Ели основава студио за уеб дизайн и мултимедия през 2003. Прави MBA по Маркетинг към City University of Seattle и дава криле на любовта си към добрия криейтив, маркетинга и дигиталния свят, създавайки "социалните откачалки” през 2011. Ели ще обикне вашия бранд и ще работи за него - ще ви каже къде грешите, ще създаде стратегия и ще се грижи за растежа ви. Възможността да постави основите на единствената криейтив агенция в Пловдив е нейна сбъдната мечта. Когато не говори и не мисли за работа, обича да е в планината, да пее или да играе голф.

Мелиса Петкова

/графичен дизайнер/

Мелиса е целеустремена, упорита и никога не се предава. Тя не се влияе от напрежение и крайни срокове. Мелиса стана част от екипа в един от най-трудните моменти за 2020 и със своята отговорност и прецизност, успя да утвърди бързо мястото си. Описва работата си точно като себе си - извън рамката, далеч от посредствеността, изпълнена с емоция и характер. Свободното си време прекарва в надграждане на професионалните си умения - изчита всяка всевъзможна книга свързана с креативността - всичко това, докато се наслаждава на любимата си бира.

Галя Костова

/специалист дигитален маркетинг/

Галя завършва висше образование в сферата на Маркетинга и рекламата, a дигиталният маркетинг се превръща в неразделна част от живота й. Тя е млада, енергична, отговорна и отворена за нови знания. Описва себе си като човек, който се справя с трудностите, обича предизвикателствата и се стреми да постигне всичко, което е поставила за свой фокус. Свободното си време обича да го прекарва сред хубава компания, на някое ново място или просто на по чаша хубаво вино.

Едуард Цветанов

/копирайтър и разказвач на истории/

Едуард е завършил Връзки с обществеността, но се оказва, че не е точно ПР по душа. Влюбва се от пръв поглед в Пловдив, а от първият клик в онлайн маркетинга. Когато не пише копита и не създава истории, следи статистиките от рекламите. Обича да прекарва време в компанията на приятели, лежерно, изчаквайки да го удари креативността. Сутрините прекарва в тичане, а късните следобеди - на тенис масата.

Михаил Димов

/Head of Digital/

Михаил е дипломиран инжинер по компютърни науки със страст към видео анимацията и създаването на филмови материали. Има солиден опит като уеб разработчик и дизайнер, както и видео аниматор. Винаги е готов да помогне на колегите си във всяка ситуация и да разреши проблема с максимална ефективност. Хобитата му са пилотиране на дрон, високотехнологичните джаджи и визуалнинте ефекти.

Цветомир Канев

/програмист/

Римо е поредният работохолик в екипа със своите близо 500 разработени проекти и сайтове. Той успява да сътвори чудеса, да е навреме с всички срокове и да радва изключително много клиентите ни. Той работи много, почива си с разходки сред природата, отморява психически с gaming, кара кънки на лед, обича риболова и приготвянето на храна на открито. Римо не е типичният програмист - говори без неразбираеми термини, действа бързо, адекватно и с желание!

Красимира Петрова

/мениджър web проекти & PPC/

Краси живее и работи в интернет. Има дългогодишен опит като мениджър проекти в уеб агенция, управлявала е няколко успешни онлайн магазина и се занимава с популяризиране на бизнеси в интернет от 2004 година. Краси е PPC & Performance фрийка в екипа, тя ще раздвижи продажбите и резултатите ви. Има икономическо и IT образование, и е любител на традиционните изкуства. Обича рок музика, различните хора и свободата.

Мария Калева

/специалист дигитален маркетинг/

Мария завършва висшето си образование в сферата на Маркетинга, където осъзнава своето влечение към дигиталния маркетинг. Тя е човек с огромен интерес към новите знания и приема всяка задача за предизвикателство в собствения си път на усъвършенстване. Би се определила като много отговорен и аналитичен човек, който винаги поглежда от всяка страна на нещата, за да вземе най-доброто решение. Сред любимите й развлечения са дълга разходка сред природата, както и филмовите вечери, прекарани с приятели.

Гергана Георгиева

/графичен дизайнер/

Гергана е графичен дизайнер и артист. След като завършва образованието си по графичен дизайн в Берлин, тя решава да се завърне в родния си град Пловдив, където открва семейството на фрийковете. От малка обича да рисува и твори като смесва различни техники. Винаги е готова да експериментира и не си взима почивка докато не изпипа и последния детайл. Нейните източници на вдъхновение са прекараното време с различни и интересни хора. Тя обожава и най-верния си приятел – кучето.

Йоанна Йоцова

/специалист дигитален маркетинг/

След дългогодишен опит в сферата на продажбите Йоанна открива страстта си към дигиталния маркетинг. Завършва второто си висше образование с направление Маркетинг и веднага се потапя в света на Social Freaks. Йоанна e изключително упорита и притежава неизчерпаем ресурс от енергия, които й помагат в работата. През свободното си време обича да посещава нови места и да чете книги.

Ралица Дюзиян

/специалист дигитален маркетинг/

Ралица завършва висшето си образование в сферата на Туризма, преследвайки своята страст към пътуването. На 22 години става майка и това я тласка към търсенето на нови знания. Открива искрицата на новата си страст и завършва цялостна програма на обучение в сферата на маркетинга в онлайн среда. Оказва се, че дигиталният маркетинг за нея е най-вълнуващото пътуване и по пътя открива семейството на фрийковете. Любител е на необятните хоризонти и приема всяко предизвикателство с отворени обятия и усмивка.

Политика за защита на личните данниБисквитки