EN
RU

Packages
plane
replicaКЛИЕНТ - Mall Galleria Stara Zagora e любимо място за пазаруване, срещи и забавления в Стара Загора и региона с отличен търговски микс и управление.


ДЕЙНОСТИ - Работата ни като full service криейтив агенция на търговския център включва всички дейности по реализиране на маркетинг календара на мола. Разработване на творчески концепции (криейтив и дизайн) за кампании, OOH, дигитален маркетинг и социални медии, осъществяване на интегрирани и кръстосани кампании, видео и създаване на инсталации.

replicaКЛИЕНТ - Mall Galleria Burgas e първият зелен търговски център в България, обявен за най-добрият търговски център в България според проучване на International Service Check.


ДЕЙНОСТИ - Работата ни като full service криейтив агенция на търговския център включва всички дейности по реализиране на маркетинг календара на мола. Разработване на творчески концепции (криейтив и дизайн) за кампании, OOH, дигитален маркетинг и социални медии, осъществяване на интегрирани и кръстосани кампании, видео и създаване на инсталации.

cooliers


КЛИЕНТ - Colliers Residential е безспорен лидер на пазара на услуги в своята сфера в България и международен лидер в бизнес сектора си с над 16 000 служители и 554 офиса в целия свят.


ДЕЙНОСТИ - Създаванe на нов уебсайт на компанията, който ясно да позиционира и комуникира бранда като лидер в областта на недвижимите имоти от висок клас и в затворени комплекси в България: www.colliers-residential.bg Управление на дигиталното присъствие на бранда - социални медии и онлайн маркетинг.

topjets


КЛИЕНТ - TopJets е компания за бизнес авиация и управление на самолети от бизнес авиацията. Иновативният бизнес модел на компанията я позиционира като лидер в сектора си за Източна Европа.


ДЕЙНОСТИ - Създаване на бранд и идентичност, разработване на творческа концепция и позиционирането на компанията в сектора на бизнес авиацията от нов тип за Централна и Източна Европа. Провеждане на интегрирана маркетинг кампания.

vitaminwel


КЛИЕНТ - Vitamin Well e шведска компания, специализирана в разработването и производството на функционални безалкохолни напитки. Тяхното портфолио включва атрактивна гама от напитки за здравословен начин на живот. Апетитните аромати правят напитките особено привлекателни и осигуряват бърз растеж и популярност на бранда в страната.


ДЕЙНОСТИ - Разработване на творческа концепция и позиционирането на компанията в сектора на здравословни напитки. Създаване на дизайнерско съдържание за Facebook страницата на бранда - цялостна стратегия, креативни решения, видео съдържание, геймификейшън, управление на рекламата, създаване на специализирани фото сесии за позициониране на бранда на българския пазар. Провеждане на интегрирана маркетинг кампания.

Photo Synthesis


КЛИЕНТ - Photosynthesis e лидер в диструбуцията на фотографска техника за страната. Брандът е едно от малкото места в Бълагрия, които предлага пълни възможности за фотографска изява – консултации, курсове, дискусии и практически уъркшопи през най-доброто от фотографската техника и аксесоари.


ДЕЙНОСТИ - Разработване на творческа концепция, създаване на дизайнерско съдържание за Facebook страницата на бранда - цялостна стратегия, креативни решения за популяризиране на един от най-големите фотографски фестивали в страната, геймификейшън, управление на рекламата. Провеждане на интегрирана маркетинг кампания.

GALAXY


КЛИЕНТ - Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, чието портфолио включва проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни, търговски и индустриални проекти, площи и сгради.


ДЕЙНОСТИ - Разработване на творчески концепции (криейтив и дизайн) за онлайн и офлайн кампании, дигитален маркетинг и реклама, социални медии и управление на репутация за следните инвестиционни проекти: Royal City, Индустриален парк Марково, Офис парк Пловдив, Royal Sun. Интегрираните маркетинг дейности осъществяват комуникация както към B2B, така и към B2C аудитории.

Бова Кар
HMC


КЛИЕНТ - HMC е лидер в производството и монтажа на метални конструкции и съоръжения, преработка на арматурна заготовка, както и търговия с арматурна стомана. Компанията изгражда цялостни проекти в областта на строителството. Фирмата е работила по проекти за едни от най-забележителните сгради, пътища и търговски вериги магазини в България.


ДЕЙНОСТИ - Работата ни включва разработване и изпълнение на годишна интегрирана онлайн маркетинг комуникация - поддръжка и разработване на Facebook и LinkedIn корпоративни профили, разработване на творчески концепции за кампании, управление на PPC рекламни кампании, списване на съдържание към уеб страница ,блогing и други публикации, нюзлетър кампании и имиджово позициониране на компанията към B2B аудитории.

New Wave Holidays Delta Planet Mall 10more

Ние създадохме и управляваме Facebook страници с над 800 000 фена.

Политика за защита на личните данниБисквитки